Huifkartocht Wijnkasteel Genoels-Elderen

‘PaardenKracht in het BosLandschap’ is een uitzonderlijk project in Vlaanderen. Hierbij worden de Belgische trekpaarden van De Winning ingezet bij toeristische activiteiten, teambuildings, het uitvoeren van bos- en natuurwerken en hippo-therapeutische activiteiten.
Met lokaal & speciaal geniet je niet alleen van een tocht met de huifkar, je maakt ook een korte wandeling met een ervaren gids, je bezoekt musea en je leert de natuur beter kennen door al je zintuigen te gebruiken. Een ideale uitstap voor het hele gezin of als teambuilding met je collega’s.

Je bezoek start met een inleiding in het kasteel. Daarna stap je op de huifkar en brengen de Belgische trekpaarden je doorheen de wijnvelden waar je ter plaatse kan degusteren langs de wijnstokken.
Bij elke druivensoort en perceel wordt er de bijpassende wijn aangeboden ter degustatie. Je kan kiezen tussen diverse formules die door het wijnkasteel worden aangeboden.
Afsluitend breng je een bezoek aan de wijnkelders en kan je nog nagenieten op het terrasje en bekomen van deze heerlijk uitstap.

Individuele tarieven

  • Prijs per huifkar 535 euro (max. 18 personen per huifkar) + 10 euro per persoon

Groepstarieven

  • Prijs per huifkar 535 euro (max. 18 personen per huifkar) + 10 euro per persoon
    gidsvergoeding inbegrepen

Faciliteiten

Parking binnen een straal van 100m