Fietsrijk Limburg

Blader door meer dan 100 prachtige foto’s van Belgisch-Limburg. Monumenten, vergezichten en verschillende landschappen. De foto’s verschijnen in willekeurige volgorde, of op basis van nabijheid, dat kies jij. Je favoriete foto’s kun je bewaren op de app. Draagt een foto je voorkeur weg, klik dan door en ontdek de knooppuntfietsroute die je daar naartoe voert. Je ontdekt zo Fietsrijk Limburg via meer dan 30 belevingsvolle fietslussen.

De routes zijn tussen 6 en 130 kilometer lang. Deze fietslussen zijn gemaakt door specialisten en voeren je langs de meest bijzondere plekjes van Limburg. Op geregelde basis zal Toerisme Limburg vzw routes toevoegen die de gebruiker naar nieuwe belevingen zullen leiden. De meldknop laat je toe om eventuele tekortkomingen of problemen te melden, zodat we samen de kwaliteit van Fietsrijk Limburg nog kunnen verbeteren.

Recreatief knooppuntfietsen op het 2000 km lange netwerk van Fietsparadijs Limburg aan de hand van voorgeprogrammeerde fietslussen. Na download van de app is er geen dataverkeer nodig om de app te gebruiken. De navigatie gebeurt via GPS.

Individuele tarieven

  • Gratis

Groepstarieven

  • Gratis