Feesten als... euh MET de beesten

Een unieke locatie en een heel persoonlijke aanpak, dat krijg je als je een feest geeft bij de Gummi~Botten~Boom. Niets voor hoge hakken en knappe pakken. Hier wordt er gefeest tussen de beesten op de wei. Het oogt allemaal heel ontspannen en nauwelijks geregisseerd, maar conceptontwerper Inge van Beleefinge houdt de decoratieve en animatie teugels strak in de hand. Na een persoonlijke kennismaking geeft ze het feest vorm zodat het zijn doel niet kan missen.

Vier je een mijlpaal (denk communie, lentefeest, jubileum, huwelijk of vernieuwing van je huwelijksgeloften), heeft je team of kleine onderneming iets te vieren, mag je vrijgezellen meer inhouden dan bier en snel vergeten plezier? Dan moet je hier zijn!

Reken op een goed gevulde namiddag met originele en creatieve activiteiten. In het beestige gezelschap van o.a. lama’s, geitjes, een wallaby, pauwen, konijnen, ezels, enz. Geef je graag een boodschap mee? Aan dat groeiende kind, je kersverse halve trouwboek, de liefde van je leven of je team? Ook dat kan! In samenwerking met een doorwinterde storyteller worden liefdesboodschappen, levenslessen, peptalks, grote en kleine merci’s en gelukjes naadloos verweven door de dag. Een dag die je zal beklijven en die nazindert, lang nadat je de Klitsberg verliet...

Interesse? Stuur een mailtje naar klop.klop@gummibottenboom.be met wat je wil vieren en wanneer!

Individuele tarieven

  • prijzen op maat

Groepstarieven

  • Prijzen op maat

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Parking binnen een straal van 100m
Rolstoelvriendelijk