Elaisa Wellness

Connect to your inner nature

Elaisa Energetic Wellness omarmt je met haar geometrische vormen en biedt je alles voor je totale ontspanning. Hier vind je de ruimte om te genieten en kan je tot in het diepst van je wezen tot rust komen. In synergie met de prachtige natuur van Nationaal Park Hoge Kempen omringt de wellness je met verschillende stijlen en symbolen uit oeroude wereldculturen. De verstilling werkt door tot diep in lichaam en geest en helpt je om een nieuwe balans te vinden.

Kom door rust en zuivering weer terug bij jezelf en ontdek de essentie van het leven. De energie van de vijf elementen, de geometrische vormen en ontelbare kristallen helpt je daarbij. De grote raampartijen, terrassen en waterbekkens geven je onbeperkt uitzicht op de heuvels en de adembenemend mooie zonsondergangen aan de rand van het meer.

Kom met een bootje over het water of met de elektrische shuttle door het park. Word geraakt door de invloeden van onder andere de Maya’s, Inca’s en Egyptenaren. De wijsheid en schoonheid van deze culturen inspireerden het ontstaan van Elaisa in deze tijd. Geniet van een unieke, natuurlijke wellness-beleving en eeuwenoude tradities in bijzondere sauna’s en baden. Werk actief aan je persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en zelfbewustzijn. Daarvoor kun je kiezen uit onze zorgvuldig geselecteerde holistische behandelingen en therapieën, of meedoen aan aanvullende activiteiten zoals yoga, tai chi, meditatie en inspirerende workshops. Bij Elaisa draait alles om jouw welzijn, beleving en zingeving.

Pure vrijheid, innerlijke rust en geluk creëer je zelf, door ervaring, met zelfkennis en vanuit je hart. Als Elaisa iets mag bijdragen aan jouw zelfrealisatie en harmonie, dan is onze missie geslaagd.

Individuele tarieven

  • Inkomprijs bedraagt 45€. De geplande opening is voorzien augustus 2019.

Faciliteiten

Vegetarisch aanbod
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Parking binnen een straal van 100m
Rolstoelvriendelijk
Richtprijs (volwassene) € 45,-