Meer dan zomaar een Eetkafee

Niets is zo ontspannend als na een fysieke inspanning wat napraten met een lekker drankje en een overheerlijke hapje. In ons Eetkafee, als de zon schijnt ook op ons heerlijk terras, ben je aan het juiste adres. Geniet van een smaakvolle hap in een groene, rustige en landelijke omgeving, vol warmte en gezelligheid en waar kwaliteit een prioriteit is.

Kansen geven
Eetkafee De Winning wordt uitgebaat door De Winning, een sociaal-inclusieve onderneming waar mensen die niet zomaar aan de slag kunnen op de arbeidsmarkt toch kansen krijgen. Onder de merknaam KarWij verzamelen we alle diensten en producten van De Winning die met voeding te maken hebben. We laten niet alleen onze groenten, ons fruit en onze dieren groeien, maar ook bijzondere talenten van mensen. Dat smaakt altijd naar meer!

Korte keten
Eetkafee De Winning staat voor lekker, puur en eerlijk eten! Van zaadje tot op je bord. Op de kaart vind je eerlijke en smaakvolle KarWij producten volgens het principe van de korte keten. De groentjes komen uit onze eigen biotuin, het vlees van onze biologisch geteelde dieren, en onze leveranciers zijn bij voorkeur lokale producenten. Voedsel dat met liefde en vakmanschap werd geteeld en klaargemaakt, van zaadje tot op je bord.

Bovendien kan je in onze hoevewinkel, gelegen naast het Eetkafee, onze heerlijke producten ook kopen zodat je ook thuis kan genieten van al ons lekkers!

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Buggyvriendelijk
EHBO-koffer aanwezig
Fietsreparatieset ter beschikking
Groepen zijn welkom mits reservatie
Kindermenu
Kinderstoel en servies
Maaltijden
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Oplaadpunt voor elektrische fietsen
Snacks (beperkte kaart)
Speeltuin buiten
Streekdranken
Terras
Vegetarisch aanbod
Veilige fietsenstalling
Verschoningshoekje of kindertoilet