De Beurs vind je op de markt van Maaseik. Dit herenhuis herbergt gasten al sinds 1652. Je kunt hier bourgondisch genieten van een eerlijke Belgische keuken. Seizoensgerechten zijn ons huismerk: Garnaalkroketten, asperges, Goudmerk mosselen, lekkernijen voor elke tijd van het jaar.
Gelegen op de mooiste Markt van België is De Beurs een ideale uitvalsbasis om cultuurstad Maaseik te bezoeken. Seminaries, feestjes of andere bijeenkomsten kunnen perfect gecombineerd worden met een geleide stadswandeling door de vele bezienswaardigheden die Maaseik te bieden heeft.
Op de twee verdiepingen heeft De Beurs twee mooie zaaltjes ter beschikking voor feesten, recepties of seminaries, van 10 tot 100 personen. Via de lift zijn deze rolstoeltoegankelijk. Het sanitair is hier ook op ingesteld. De Dupontzaal en de Zolderzaal zijn modern ingericht met respect voor het rustieke karakter van het etablissement. Heb je iets te vieren of te organiseren, neem gerust een kijkje of vraag vrijblijvend inlichtingen aan de bar. Hapje, tapje, feestje of meeting? Wij hebben alles voor jou onder één dak. Laat je zeker verleiden door
ons groot assortiment Belgische bieren - 7 van het vat - met ons huisbier Jan Van Eyck Tripel op nummer één!

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Buggyvriendelijk
Drinkbus bijvullen, ev. mits consumptie
EHBO-koffer aanwezig
Fietsreparatieset ter beschikking
Groepen zijn welkom mits reservatie
Infopunt
Kindermenu
Kinderstoel en servies
Maaltijden
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Oplaadpunt voor elektrische fietsen
Picknicken kan mits consumptie
Snacks (beperkte kaart)
Streekdranken
Terras
Vegetarisch aanbod
Veilige fietsenstalling
Verschoningshoekje of kindertoilet
Verwarmd terras