De Achelse Koetsier, koets - en huifkartochten

Genieten van de natuur, zonder die te verstoren: dat willen we mogelijk maken voor iedereen. Onze paarden nemen je mee naar onontdekte plekjes waar je met de auto nooit zou komen.
Je persoonlijke koetsier (Gastheer van het Landschap) vertelt onderweg leuke verhalen over de streek. Samen maken we er een gezellige tocht van, genieten van de eindeloze rust in een groene omgeving.
Onze koetsen zijn voorzien van alle zitcomfort en speciaal gemaakt voor langere toeristische ritten. Het zijn géén huifkarren. Ook het tempo ligt anders: geregeld draven we eens een eindje weg, wat zorgt voor een hele andere beleving.
Meerijden met onze koetsen kan in groep, van 2 tot 16 personen. Voor groepjes tot 4 personen kiezen we een kleine koets, met één paard. Groepen van 9 personen worden vervoerd door een ruimere koets met tweespan.
Er is ook een mogelijkheid om 2 koetsen te huren als je met een grotere groep (+9 pers.) bent.
Er kan altijd een stop worden voorzien met een hapje en drankje dit kan zowel aan een leuke picknickbank ofwel ergens bij een terrasje.

Een afspraak maken kan via het nummer +32 494.41.32.71 (ook WhatsApp)
ofwel via ons contact formulier op onze website.

Individuele tarieven

 • Standaardprijs voor tochten met één of tweespan en koetsier (Nederlandstalig) minimaal 2 uur:
  * Tot max. 4 personen € 40 per uur
  * Tot max. 9 personen € 50 per uur
  * Tot max. 16 personen € 70 per uur
  * Tot max. 21 personen: 3de koets prijs op aanvraag

Groepstarieven

 • Wie wil er graag een hele dag heerlijk genieten van het moois dat de grensstreek te bieden heeft? Lekker weg met koets en paarden, onderweg halt houden bij een gezellig terras of een groene picknickplaats: dat is een ideaal tijdverdrijf voor een groep collega's, familie of vrienden!
  Dagtochten van 10u tot 17u.
  * Tot max. 4 personen € 200
  * Tot max. 9 personen € 250
  * Tot max. 16 personen 2de koets € 300
  * Tot max. 21 personen: 3de koets prijs op aanvraag

Faciliteiten

Parking binnen een straal van 100m