Ontdek met de City Pass alle musea in Tongeren tegen een onweerstaanbaar voordeeltarief van € 18 p.p.

Wat zit er in de City Pass

Gallo-Romeins Museum: in de permanente tentoonstelling beleef je de prehistorie tot het einde van de Romeinse periode alsof je er zelf bij was.
Teseum: ontdek de authentieke religieuze kunstschatten van Tongeren, ondergebracht in de bijzondere 12de-eeuwse romaanse kloostergang van de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek en breng een bezoek aan de archeologische site van het Teseum.
Begijnhofmuseum Beghina: verdiep je in het leven van de begijntjes in deze pittoreske verborgen parel met kruidentuintje.
Moerenpoort: ontdek het militaire verleden van de Tongeren in de enige overgebleven toegangspoort van de middeleeuwse verdedigingsgordel, met adembenemend vergezicht over de oude stadskern en omgeving.
Opgelet: haal je voucher met toegangscode tot de Moerenpoort af bij Toerisme Tongeren of het Teseum.

De City Pass biedt je ook een gratis wandel- of fietskaart. Zo vind je vlot je weg in de oudste stad van het land. Je hebt de keuze uit:
een fiets- of wandelkaart van Tongeren en omstreken (diverse routes) of de wandelbrochure van De Mijlpaalroute: drie wandellussen langs alle hoogtepunten in het stadscentrum van Tongeren

Individuele tarieven

  • City pass (inclusief gratis wandel- en fietskaart): € 18
    (beschikbaar vanaf januari 2022)