Château Gâteau - Taartenatelier & Royaal ontbijten

Geniet van een luxe ontbijt in ons nostalgisch ontbijthuisje in Paal-Beringen of smul thuis van een heerlijke gedecoreerde taart in een thema naar keuze!
Op zon- en feestdagen kun je bij ons genieten
van een uitgebreid ontbijtbuffet, na reservatie.
Eén ding is zeker: we houden ervan om onze gasten te verwennen en telkens weer te verrassen met de heerlijkste lekkernijen.
Een rijkelijk gevuld buffet met scones, koffiekoeken, hartig beleg, verschillende soorten brood, yoghurt, vers fruit, dessertjes en veel meer lekkers staat klaar. Uiteraard kan ook ons gebak niet ontbreken als culinaire verwennerij.
Kom gezellig smullen en geniet samen met iedereen
die een speciaal plekje in jouw hart verdient!
Iets te vieren? Een verjaardag, jubileum of trouwfeest, een babyshower, housewarming, opening van een nieuwe zaak of een andere speciale gelegenheid?
Onze gedecoreerde taarten worden kakelvers én volgens een thema naar keuze gemaakt en zorgen ervoor dat de gasten nog lang napraten over het feestje!
Een sweet table is een volledig gepersonaliseerd assortiment zoete lekkernijen dat op een volledig gedecoreerd buffet wordt aangeboden aan jouw gasten. Geheel in thema en in de gewenste kleurencombinatie gemaakt en incl. het gebruik van etagères, taartplateaus, decoratie, bordjes en bestek,...
Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een gelegenheid om eens flink uit te pakken, en dat kan natuurlijk prima met een feestelijke zoete tafel, die tot de verbeelding spreekt van élke lekkerbek!

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Buggyvriendelijk
Drinkbus bijvullen, ev. mits consumptie
Gratis WiFi
Groepen zijn welkom mits reservatie
Kindermenu
Kinderstoel en servies
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Speeltuin buiten
Terras
Vegetarisch aanbod
Veilige fietsenstalling
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Verschoningshoekje of kindertoilet