Café Coureur kent geen zaakvoerders, maar wel véloromantiseurs. Een véloromantiseur is een persoon die de fiets romantiseert, een ambassadeur van de fiets, met liefde voor de stiel (de wielersport) in het bijzonder.

Onze focus ligt op het véloromantiseren van elke fietser ter wereld via onconventionele paden met focus op de kracht van de community. Het concept Café Coureur is gebaseerd op een complete ontzorging van de sportieve fietser. Lokaal geïnspireerd ontbijt, lunch en diner met een knipoog naar de koers, een professionele service course (fietsbegeleiding) mét plezante bevoorrading en sfeervolle après-fiets. Allemaal mogelijk vanuit onze droomlocatie, op de top van de Kernielerberg in Borgloon, pal in een fietsmekka.

In een mum van tijd bereikt de fietser de Maasvallei, Midden-Limburg, Haspengouw, Land van Herve, Voerstreek, Nederlands Limburg, Hageland, etc. Dit geeft ons bovendien de mogelijkheid om onze klanten om te toveren tot profs door ze mee te nemen naar het parcours van grote wielerwedstrijden als Luik-Bastenaken-Luik, de Waalse Pijl en De Amstel Gold Race.

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Buggyvriendelijk
Drinkbus bijvullen, ev. mits consumptie
EHBO-koffer aanwezig
Fietsreparatieset ter beschikking
Groepen zijn welkom mits reservatie
Infopunt
Kindermenu
Kinderstoel en servies
Maaltijden
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Oplaadpunt voor elektrische fietsen
Picknicken kan mits consumptie
Snacks (beperkte kaart)
Speeltuin buiten
Streekdranken
Terras
Vegetarisch aanbod
Veilige fietsenstalling