Brut Terroir Winetours

Beleef Limburgse wijn met ons!
We bieden een unieke beleving van het prachtige glooiende Haspengouw en Mergelland en zijn veelbelovende wijnbouw - zo actief als je het wil! We passen ons vervoersmodi en traject ook steeds aan naar uw wensen!

TERROIR is ontstaan uit Brut wijnhandel, en de passie voor lokale wijnbouw!
We pionieren sinds 2017 met Limburgs wijntoerisme, en werden in 2022 (in een spin-off) bekroond met de Visit Limburg Award Zakelijk Toerisme. Een mooie erkenning van ons én van de Limburgse wijnbouw, die bij ons de hoofdrol heeft. Te voet, (elektrische) fiets/step, MTB, eco-wagentje kan, zowel overdag als 's avonds! Voor vriendengroepen, als teambuilding, incentive. TERROIR heeft een aantal vaste formules (zie website), maar werkt evenzeer activiteiten op maat uit, met catering.

Wij zijn BRUT TERROIR WINETOURS! Terroir betekent 'bodem', in de wijnbouw verbreedt die betekenis tot (voor)geschiedenis, bouwsteen, kortom: de context van de wijn. Wij overtuigen je van de kwaliteit, bezoeken wijndomeinen, ontmoeten wijnmakers, en beleven deze prachtige streek met jou. Je komt op plaatsen die zelfs locals niet kennen, je proeft wijnen die nergens verkrijgbaar zijn - maar evenzeer de grote namen!

Beleving, ontdekking, proeven, plezier in de opkomende wijnregio Haspengouw, Mergelland / Limburg. Ontdek en verbaas jezelf!

Onze standaardformules: wandeling, fietstocht, e-step en e-wagentje (overdag en avond) duren met (aansluitende) proeverij bij ongeveer 4 u., de minibustour is een dagactiviteit van ca. 10 tot ca. 17 u.

Vertrekpunt: bij onze wijnhandel Brut, bij Alden Biesen, ENCI Maastricht of naar afspraak. Onze focus ligt voornamelijk op regio Bilzen-Riemst-Maastricht-Voeren.

Bekijk zeker onze foto's als smaakmaker!Individuele tarieven

  • Op aanvraag, maar neem een kijkje op onze site www.brutbrut.be/terroir voor meer info.

Groepstarieven

  • Vaste formules op folder www.brutbrut.be/terroir, maar contacteer ons voor maatwerk.

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Parking binnen een straal van 100m
Rolstoelvriendelijk
Vegetarisch aanbod