Brut Terroir Winetasting

Wijnproeven?

Een wijnproeverij kan, ook voor kleinere gezelschappen! Reken vanaf € 30 per persoon, zonder aankoopverplichting. We organiseren een proeverij naar de smaak van de klant, en naar de inspiratie van de sommelier! Duur 1.5u/2u. Een belletje of mail op voorhand volstaat, een boeking is definitief bij overmaken!

Voor groepen vanaf 10 personen (wijnclub, vrienden, bedrijven) organiseren we met plezier op locatie, of bij ons in de wijnhandel. Voor groepen vanaf 20 is er ook een prachtige locatie aan de Maas (vlakbij ENCI Maastricht) beschikbaar. Reken dan op een proeverij van ca 3.5u/4u met cateringopties - zie website www.brutbrut.be op subpagina Brut Terroir Winetours

Brut Fine Wines bestaat sinds 2005, en specialiseert in Europese wijnen, met een klemtoon op Spanje, Portugal, Italië, maar ook Frankrijk en almaar meer cool climate en lokaal. We zoeken good value for money - maar Sassicaia is er ook. Komt met supplementje als die geproefd wordt ;)

Verder: heel wat (zeer) oude jaargangen, ports, madeira's, een breed gamma mousserend, distillaten,...

Proeverijen passen we aan naar de groep. Bij Brut is elke proeverij maatwerk!

Individuele tarieven

  • Tijdens openinigsuren: € 30 pp, vanaf 2 pers, ca 2u
    woe-do-vrij 16-19u
    za 11-18u
    Hou er rekening mee dat slutingsuur ongeveer einduur tasting is, dus startuur 2u eerder. Bel/mail ons!

Groepstarieven

  • Private tastings vanaf 10 personen, 3 tot 4u, cateringopties streekproducten of private chef.

    Bij Brut, bij Enci Maastricht, of op locatie naar keuze. Bij goed weer doen we een korte wandeling langs nabijgelegen wijngaarden, of we organiseren tasting buiten!

Faciliteiten

Gratis wifi
Parking binnen een straal van 100m
Rolstoelvriendelijk
Vegetarisch aanbod
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Vergaderzalen 20 – 50 personen