Brasserie Lido

Al sinds 2003 is Brasserie Lido een gevestigde waarde in de grensgemeente Lanaken, ideaal gelegen te midden van steden als Maastricht (4 km), Genk en Hasselt. Tevens bevindt ons restaurant zich op steenworpafstand van de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen. Maasmechelen Village Outlet Shopping ligt op 10 minuten rijden. Wij beschikken over een gratis ruime privé parkeerplaats (ook geschikt voor bussen).

Brasserie Lido is een gezellige brasserie met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, waar een optimale service in een warme ambiance de hoofdrol speelt.

Laat je een middag of avond culinair verwennen in een ongedwongen en prettige sfeer. Je kan bij ons bijvoorbeeld terecht voor een uitgebreid ontbijt, een heerlijke kop koffie met iets lekkers, een business lunch, een smakelijk diner of gewoon voor een borrel. Graag houden wij in overleg rekening met eventuele voeding allergieën en/of -intoleranties, wij hebben glutenvrije producten in huis.

Ons restaurant heeft 80 zitplaatsen en op ons terras kunnen wij 100 personen verwelkomen. Honden zijn bij ons toegelaten dus neem je trouwe viervoeter gerust mee.

Je kan genieten van onze uitgebreide menukaart, dagelijks van 10.30 uur (zondag 10.00 uur) tot 22.00 uur (zondag tot 21.00 uur). Op maandag zijn wij gesloten.

Bij ons ben je altijd op het juiste adres, heel graag tot ziens!

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Buggyvriendelijk
Drinkbus bijvullen, ev. mits consumptie
Gratis WiFi
Groepen zijn welkom mits reservatie
Kindermenu
Kinderstoel en servies
Maaltijden
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Snacks (beperkte kaart)
Streekdranken
Terras
Vegetarisch aanbod
Veilige fietsenstalling
Verschoningshoekje of kindertoilet