Bosland Schatzoektocht - De Gouden Kat van Don Quichot

In Lommel - Kattenbos zijn er voor jonge schattenjagers 2 zoektochten boordevol leuke opdrachten. Het verhaal gaat als volgt...

Don Quichot, een ietwat gekke edelman, vocht tijdens zijn reizen tegen windmolens die hij voor reuzen aanzag. Tijdens één van zijn avonturen kreeg Don Quichot een gouden kat van een rijke farao. Die was op de vlucht voor de rovers van de Zwarte Hand. De kat had magische krachten en mocht zeker niet in handen vallen van de bandieten. De Farao vroeg aan Don Quichot om de kat in veiligheid te brengen en te verstoppen zodat niemand haar zou vinden. De bende van de zwarte hand bestaat nog steeds. Het gerucht doet de ronde dat ze de Gouden Kat op het spoor zijn.. Durf jij het opnemen tegen de rovers en bescherm je de magische schat?

Types:
- De blauwe tocht is een kleuterwandeling van 2,5 km, geschikt voor buggy's.
- De rode tocht is een schattenjagerstocht van 6 km.

De pootjes duiden aan in welke richting je moet wandelen. In de buurt van de gouden pootjes moet je een opdracht zoeken. Als je de opdrachten goed uitvoert en de cijfers noteert, vind je de schat. Bij de meeste opdrachten tref je ook een pootje aan. Dit is voor de geocachers (http://geocashing.com). Als je enkel de wandeling doet, mag je deze pootjes gewoon laten staan.

Meenemen:
- Balpen en papier
- Muntstuk van € 0,20 voor een klein aandenken op het einde van de tocht.

Individuele tarieven

  • € 0,20 voor een klein aandenken op het einde van de tocht.

Faciliteiten

Buggyvriendelijk
Parking binnen een straal van 100m