Bistro Bovy

Op het binnenplein van het prachtige domein Bovy in Heusden-Zolder vind je bistro Bovy. Frisse streekbieren, huisgemaakte ijsthee, steak met frietjes, croques, pasta, gezonde quiches en salades, omeletten, verse wafels en pannenkoeken, ambachtelijke hoeve-ijsjes… In bistro Bovy vindt iedereen iets naar zijn goesting! We maken al onze gerechten zelf. Met groenten, fruit en vlees van onze eigen biotuin en -boerderij. Wat we niet zelf kweken of oogsten, kopen we bij voorkeur bij partners uit de buurt. Bij bistro Bovy kies je voor korte keten: lokale productie en bio- of ambachtelijke kwaliteit.

Domein Bovy is een uitgestrekt wandelpark van 34 ha waar je geniet van de prachtige natuur van de Wijers. Er zijn verschillende wandelroutes. Verder is er een kinderboerderij, een imkerij, een hondenlosloopweide en een mooie speeltuin, vlak naast onze bistro.

Bistro Bovy wordt uitgebaat door De Winning. Een sociaal-inclusieve onderneming waar mensen die niet zomaar aan de slag kunnen op de arbeidsmarkt toch kansen krijgen. Onder de merknaam KarWij verzamelen we alle diensten en producten van De Winning die met voeding te maken hebben. We laten niet alleen onze groenten, ons fruit en onze dieren groeien, maar ook bijzondere talenten van mensen. Dat smaakt altijd naar meer!


Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Buggyvriendelijk
EHBO-koffer aanwezig
Fietsreparatieset ter beschikking
Groepen zijn welkom mits reservatie
Kindermenu
Kinderstoel en servies
Maaltijden
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Snacks (beperkte kaart)
Speeltuin buiten
Streekdranken
Terras
Vegetarisch aanbod
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Vergaderzalen 20 – 50 personen
Verschoningshoekje of kindertoilet