Bistro Bovy

Op het binnenplein van het prachtige domein Bovy in Heusden-Zolder vind je bistro Bovy.

Frisse streekbieren, huisgemaakte ijsthee, steak met frietjes, croques, pasta, gezonde quiches en salades, omeletten, verse wafels en pannenkoeken, ambachtelijke hoeve-ijsjes… In bistro Bovy vindt iedereen iets naar zijn goesting! We maken al onze gerechten zelf. Met groenten, fruit en vlees van onze eigen bio-tuin en boerderij. Wat we niet zelf kweken of oogsten, kopen we bij voorkeur bij partners uit de buurt. Bij bistro Bovy kies je voor korte keten: lokale productie en bio- of ambachtelijke kwaliteit.

Domein Bovy is een uitgestrekt wandelpark van 34 ha waar je geniet van de prachtige natuur van de Wijers. Er zijn verschillende wandelroutes, zoals het vlonderpad over en langs de vijvers, het kleuterpad voor de allerkleinsten of het Hazenpad waar kinderen met leuke opdrachtjes op verkenningstocht gaan. Verder is er een kinderboerderij, een imkerij, een hondenlosloopweide en een mooie speeltuin, vlak naast onze bistro.

Bistro Bovy is een horecazaak van KarWij. KarWij is een merk voor oprechte voeding, dranken en horeca van De Winning. Alle gerechten worden dan ook met passie en liefde bereid door medewerkers van De Winning, een sociale onderneming die mensen met een arbeidsbeperking helpt aan werk op maat. Met elke hap en slok die je neemt, draag je je steentje ook bij op die manier.

Faciliteiten

Aanbod streekgerechten/producten
Gratis WiFi
Groepen zijn welkom mits reservatie
Maaltijden
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Snacks (beperkte kaart)
Speeltuin buiten
Terras
Vegetarisch aanbod
Vergaderzalen 0 – 20 personen