Beat Out!

Beat Out! Teambuilding Games bundelt alle elementen van een geslaagde teambuilding. Zie het gerust als de ultieme mix tussen escape rooms, Fort Boyard en teambuilding.
Actie, spelplezier, overleg en communicatie komen in onze Beat Out! kamers aan bod. In verschillende kamers doorlopen jullie een traject waarbij in iedere kamer andere deelnemers zullen uitblinken.

Al onze kamers zijn binnen, we hebben geen hinder van het weer. Bij mooi weer kan ook gekozen worden uit het teambuilding aanbod van het eventkasteel waar Beat Out! gevestigd is.
De Beat Out! teambuilding kamers zijn op eigen tempo te doorlopen.

Op zondagen kan je tijdens de Family Sundays van 13u tot 18u een aangepast programma voor gezinnen met kinderen reserveren. Duurtijd is 1u met de voordeelprijs van € 17,50 per persoon.

Individuele tarieven

  • € 17,50 p.p. incl btw per uur
    minimum 4 deelnemers

    € 17,50 p.p. incl btw tijdens onze Family Sundays voor een gezinspakket van 1u
    minimum 4 deelnemers

    Op zondagen tussen 13u en 18u kan je tijdens onze Family Sundays ons gezinspakket van 1u reserveren aan € 17,50 per persoon. Het gezinspakket is een aangepast programma voor gezinnen met kinderen tussen 6 en 12 jaar. Vanaf 12 jaar raden we het standaard programma van 2u aan.

Faciliteiten

Gratis wifi
Parking binnen een straal van 100m
Vegetarisch aanbod
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Vergaderzalen 100 – 150 personen
Vergaderzalen 150+ personen
Vergaderzalen 20 – 50 personen
Vergaderzalen 50 – 100 personen