Ansoler

Restaurant Ansoler is ontstaan uit de gezamenlijke droom van Jaume Soler en Anne-Sophie Breysem. Jaume brengt zijn Spaanse roots samen met de Belgische roots van Anne-Sophie. Samen brengen ze een gastronomische keuken met vaak een humoristische knipoog en eigen interpretaties van klassiekers.

Anne-Sophie en Jaume zijn overtuigd van hun concept. “We zijn jong maar ontzettend gedreven. We weten simpelweg wat we willen: onszelf blijven. Elke gast moet hier met een fijn gevoel naar buiten gaan. We willen verrassend uit de hoek komen, op hoog niveau. Ambitieus? Ja, absoluut. De vermelding in Gault & Millau en Michelingids heeft ons al erg veel deugd gedaan.

Jaume heeft in de loop van zijn carrière ervaring opgedaan in ‘s werelds beste restaurants zoals Celler de can Roca, Eleven Madison Park, L’air du temps, Luc Bellings,... Die kennis combineert hij met die van Anne-Sophie die bekroond is met de titel ‘Ladychef of the Year’ 2015.

Samen combineren ze hun kennis om uw ervaring zo memorabel mogelijk te maken...