Accommodation search results!

Cafetaria, eet- & fietscafé Den Aftrap (Cafetaria sporthal)

MAASEIK
Cafetaria & Fietscafé 'Den Aftrap' is geopend sinds 2 september 2013. Marc baat dit samen met zijn vrouw Veerle uit. Het is rustig gelegen in een groene omgeving en ligt kort bij de dorpskern. Het cafetaria bevindt zich nabij de fietsknooppunten 45 en 47. Het is het ideale vertrekpunt om je fietstocht te starten. Er is voldoende parking beschikbaar. Het cafetaria is voorzien van een volledig omheinde buitenspeeltuin en kleine kinderhoek in het cafetaria. Al genietend van de zon op het gezellige terras, heb je zicht op de speeltuin. De inrichting van het cafetaria is gezellig, warm, modern en fris.
Er worden diverse frisdranken verkocht, tevens wijn, cava, cocktails, sterke dranken en momenteel meer dan 75 verschillende biersoorten, waaronder een aantal Limburgse bieren alsook het volledige gamma van de Brouwerij van Wilderen. Het cafetaria presenteert ook 6 trappisten. Voor de liefhebbers zijn er tevens 9 verschillende gins te verkrijgen. Steeds geserveerd met de juiste tonic en botanical.
De keuken is geopend sinds 12 maart 2014. Er staan verschillende snacks op de kaart waaronder verse soepen, broodjes, pasta's, salades, croques en enkele Duitse gerechten. De kaart werd eind 2014 uitgebreid met diverse schnitzels met verse frietjes en een salade. Begin 2015 reiken de ambities nog verder : nieuwkomers zijn goulash, vidée, stoofvlees bereidt met Cuve Clarisse en steak. Dit alles vers bereid door Marc. Kom zeker onze dagelijkse verse vlaai en koffie proeven voor € 4. Je wordt hier warm onthaald als sporter, sportliefhebber, fietser, ouder, kind,....
Voor jong en oud, groot en klein !!! Zo veel meer dan een cafetaria !