De temperaturen lopen op en je hebt dringend nood aan wat verfrissing. Naar de zee? No way, je hoeft geen uren in de file te staan voor wat verfrissing. Wij lijsten de 6 leukste zwemspots op waar je een heerlijke plons kan nemen.

LAGO Pelt Dommelslag in Pelt

1. LAGO Pelt Dommelslag

Dit subtropisch zwembad biedt waterpret voor groot en klein. Je kids kunnen zich helemaal uitleven in de wildwaterbaan of lekker zwemmen in het golfbad. Even nood aan rust? Verken het wellnesscomplex en ontspan helemaal in de sauna, stoombad en meer. Nadien blaas je even uit in het Rest-eau-café met een lekker drankje en hapje.

Sportoase in Beringen

2. Sportoase

Van een zwemparadijs gesproken! Sportoase biedt voor ieder wat wils. De kleinste leven zich helemaal uit in de peuter- en kleuterzone met leuke fonteinen en animaties. De grotere kids kunnen dan weer hun energie kwijt in de glijbanen en het buitenbad. Schijnt de zon? Dan kan je heerlijk pootjebaden in het buitenbad.

Aquadroom in Maaseik

3. Aquadroom

De allerkleinste onder ons zijn een hele dag zoet in de kleuterplonsbaden van Aquadroom. Met een watertemperatuur van 33 graden zijn ze ideaal voor kinderen. Heb je nood aan meer actie? Waag jezelf aan de “bandenglijbaan”, hier glij je met een band door een 125m lange baan mét lange bochten, versnellingen én lichteffecten. Plezier gegarandeerd!

Aquamundo Vossemeren

4. Center Parcs De Vossemeren

Vossemeren is een walhalla voor zwemliefhebbers. Suis doorheen de Monkey Splash aan 30 km per uur naar beneden of verken de tropische onderwaterwereld tussen échte vissen. Met een ruime keuze aan activiteiten weet je niet waar eerst beginnen. Wil je even ontspannen of helemaal klaar voor actie? Let’s go!

 

Center Parcs Erperheide

5. Center Parcs Erperheide

Glijbanen, stroomversnellingen, golfslagbad, … je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het terug in Erperheide! Leef je helemaal uit op de waterattracties of schiet op elkaar met waterkanonnen in het kinder-doe-bad. En ook de genieters kunnen hier terecht in één van de bubbelbaden of het Turks stoombad.

Zwemparadijs Hengelhoef

6. Zwemparadijs Hengelhoef

In Hengelhoef kan je naar hartenlust roetsjen in de Razende Rivier of met de hele familie van de Splash afglijden! Het subtropisch zwembad is een paradijs voor families. Vermaak je een hele dag met de verschillende activiteiten en bekom van je avontuur in het panorama-terras met een uitzicht op het zwembad!

Hoogtepunten

LAGO Pelt Dommelslag - Meer water, meer plezier!

LAGO Pelt Dommelslag

de Limburgse Kempen
Sportoase be-MINE Beringen - Recreatiebad

Sportoase be-MINE Beringen

de Limburgse Kempen
Zwembad Aquadroom - Aquadroom zwembad Maaseik

Zwembad Aquadroom

het Maasland
Center Parcs De Vossemeren - Park VM

Center Parcs De Vossemeren

LOMMEL
Center Parcs Erperheide - Kinderboerderij

Center Parcs Erperheide

PEER (GROTE-BROGEL)
Zwemparadijs Hengelhoef - zw

Zwemparadijs Hengelhoef

de Limburgse Kempen
  • Toon op kaart
  • Bekijk als lijst
  • Toevoegen aan mijn reis