Treed in de voetsporen van Sherlock Holmes en trek eropuit met een spannende speurtocht. Verzamel alle hints, kraak de code én voel je voor één dag de held van het spel.

De Kluis van Vrijhern in Hasselt

1. Audiovisuele kluizenaarstocht

Dompel jezelf onder in oude volksverhalen, sagen en legendes. Tijdens deze leuke audiovisuele tocht nemen een kluizenaar en een druïde je mee op sleeptouw doorheen Hoeselt. Download de app “Beleef Hoeselt” én start je tocht. En dat helemaal gratis! 

Meer info

Campagnebeeld van 'Bilzen Mysteries: het Complot' in Alden Biesen

2. Bilzen Mysteries

In de Landcommanderij van Alden Biesen schuilen vele geheimen. Als de avond valt, komt Alden Biesen tot leven in een spectaculair beeld-, klank- en lichtspel. Overdag ga je op een speurtocht vol dwaalsporen en raadsels om de misdaad op te lossen. Welke uitdaging ga jij aan?

Meer info

Deelnemer met smartphone opent geocache tijdens geocaching in Pelt

3. Geoaching in Pelt

Ga op een spannende zoektocht in Bosland. Help Simon het dorpsfeest te redden of keer terug naar het mysterieuze verleden van de Bokkenrijders. Zo een spannend avontuur heb je nog nooit beleefd!

Meer info

Kind met boekje en kompas van Bosland Schatzoektochten

4. Bosland Schatzoektochten

Ga op zoek naar een schat in Bosland. Van een avontuurlijke zoektocht op de Lommelse Sahara tot een mysterieuze duik in het verleden van Pelt. Maar liefst 4 missies liggen klaar om ontrafeld te worden!

Meer info

 

Vrouw met VR-kit in Escape Room 3910 Seconds in Pelt

5. Escape Room 3910 Seconds

Hoog tijd voor het echte denkwerk! Ga samen met je vrienden of familie de uitdaging aan. Krijg jij de puzzel gekraakt in 3910 seconden? Als team ga je aan de slag: werk samen, zoek de hints en los de puzzel binnen de tijd op.

Meer info

 

Hoogtepunten

Audiovisuele Kluizenaarstocht - 1

Audiovisuele Kluizenaarstocht

Haspengouw
Interactieve speurtocht Bilzen Mysteries: Het Complot - Het Complot

Interactieve speurtocht Bilzen Mysteries: Het Complot

Haspengouw
Bosland Schatzoektochten - Bosland Schatzoektochten

Bosland Schatzoektochten

de Limburgse Kempen
Escape room 3910 Seconds - De bom - virtual reality game

Escape room 3910 Seconds

de Limburgse Kempen
Bosland Schatzoektochten - Bosland Schatzoektochten

Bosland Schatzoektochten

LOMMEL
Bosland is een mysterieus land waar altijd iets gaande is. Ontdek wat er broeit tussen de bomen, hobbelt op de heide en davert over de duinen. Kapitein Korrel, Wenke Wortel, Tommy Twijgman en Bostrol Bobl hebben een missie voor je. Volbreng ze alle vier, ontrafel de geheimen en ontvang een leuke beloning.

1 - De verdwenen schat van Kapitein Korrel: een avontuurlijke zoektocht op de Lommelse Sahara

Kapitein Korrel is ten einde raad. Zijn geliefde schat is zomaar gestolen! Help de knorrige zeebonk bij het ondervragen van zijn verdachten en ga op zoek naar zijn rijkdommen.

2 - De verloren superkrachten van Twijgman: heldhaftige avonturen in de duinen en bossen van In den Brand

Tommy Twijgman is een rasechte superheld. Maar wel eentje die zijn krachten verloor. Bovendien heeft hij dringend nood aan een nieuwe, stoere superheldencape. Gelukkig ben jij er om hem te helpen.

3 - Het vergeten familiegeheim van Wenke Wortel: een mysterieuze duik in het woelige Overpeltse verleden

Wenke Wortel lijkt dan wel een gewone meid, ze komt uit een heel bijzondere familie. Haar voorouders deden grootste dingen en bezaten een speciaal voorwerp. Helaas weet niemand nog wat dat is. Praat met haar familieleden uit vervlogen tijden en doorgrond het geheim.

4 - De kleurrijke droom van Bostrol Bobl: een verrassend spannende zoektocht in Resterheide

Bostrol Bobl heeft een keitoffe uitdaging voor jullie! Zijn grootste droom is om de regenboog te vinden. Daarvoor heeft hij dringend jullie hulp nodig. Het wordt een zoektocht vol spanning en avontuur, met veel doe-opdrachtjes. Ook de dieren in het bos hebben leuke verhalen en geven handige tips!

Koop het pakketje met de vier boekjes aan in de toeristische kantoren van Hechtel-Eksel, Lommel, Overpelt of Peer (zie: www.bosland.be/contact). Voor € 6 krijg je de 4 boekjes boordevol avontuur, een kompas en Bosland potlood. En natuurlijk de sleutel tot de schatkisten!
  • Toon op kaart
  • Bekijk als lijst
  • Toevoegen aan mijn reis