Op dit moment mag je omwille van de coronamaatregelen niet naar Limburg reizen. Maar dat wilt niet zeggen dat je niet van onze prachtige provincie kunt genieten. Je kan ons nu ook virtueel bezoeken!

Cultuur vanuit je kot

Een museum bezoeken of een theatervoorstelling bijwonen, dat kan momenteel niet. Of toch wel? Verschillende Limburgse musea en cultuurcentra brengen een virtueel aanbod. In 3D wandelen doorheen het Modemuseum, met een audiotour langs de interessante objecten van het Gallo-Romeins Museum of kijk je liever naar een theater- of dansvoorstelling, het kan allemaal in virtueel Limburg.

>> Bekijk het culturele, virtuele aanbod

Plan nu al je toekomstige fietstrip naar Limburg

Heb je zin gekregen in een trip naar Limburg? Dan kan je alvast beginnen met plannen. De beste manier om Limburg te ontdekken is met de fiets.

Onze 30 inspirerende fietsroutes brengen je naar de mooiste plekjes op en langs het fietsroutenetwerk. Of je nu een echte klimmer bent of juist veel kilometers wilt afleggen, je vindt vast wel een route die bij je past.

Stippel je liever zelf je tocht uit? Dan kan dat zowel offline als online, met de vernieuwde ‘Fietskaart 2020-2021’ en de gloednieuwe online fietsrouteplanner. Daarmee klik je zelf van knooppunt naar knooppunt, creëer je je eigen lus en zie je ook meteen het aantal kilometer. Wanneer je tevreden bent met je route, druk je hem eenvoudig af als kaart of knooppuntenstrookje of download je het gpx-bestand.