Feel the heartbeat of nature. Dat is het levensmotto van Terhills. Want hier beleef je elk moment, elk avontuur op het ritme van je eigen hartslag.

Een culinaire reis op het water

In de buitenlucht genieten van een geraffineerd menu terwijl de zon zachtjes verdwijnt achter de bomen, dat is 'Dinner on the lake'. De avond sluit je hemels af met een verblijf bij het aangrenzende Terhills Hotel.

dinner on the lake

Fun op het water

Waterskiƫn, wakeboarden, klauteren op het aquapark met obstakels tot wel 4 meter hoog of genieten van de zonsondergang bij de beachbar aan het strand. Bij Terhills Cablepark kan je de hele zomer terecht voor een dag vol waterplezier!

Cablepark

Mooiste panorama's

Terhills is de thuishaven van de hoofdtoegangspoort tot het Nationaal Park, Connecterra. Een wandelparadijs met prachtige vergezichten vanuit de schachtbokken en mijnterrils over een uniek landschap van bergen en meren.

connecterra

Slapen in alle luxe

Te midden van weelderige fauna en flora en indrukwekkende waterpartijen nestelt Terhills Hotel zich in het Limburgse groen. De Franse tuin van het hotel maakt de verbinding met het Nationaal Park en shoppingparadijs Maasmechelen Village (open 7/7).

terhills hotel