Widdingenhof

B&B
***
Gezellig vertoeven in het mooie Haspengouw!
Centraal gelegen tussen Hasselt, Sint-Truiden en Tongeren ligt het mooie Widdingenhof te Wellen waar Piet en Ludwine zorgen voor een hartverwarmend welkom.
Wandel- en fietsliefhebbers vinden hier zeker hun gading.
Onze gasten kunnen genieten van een pas gerenoveerde slaapkamer die rust en gezelligheid uitstraalt, gelegen op de eerste verdieping.
Naast een goed slaapcomfort hebben ze hun eigen persoonlijke badkamer, voorzien van alle nodige nutsvoorzieningen ( incl. handdoeken en haardroger ) om hun dag stralend te kunnen beginnen.
Genieten van kleine dingen, relaxen in een rustig en creatief kader staat bij ons voor op: midden in het groen tussen de appel- en perenboomgaarden genieten van een kopje koffie in onze loungehoek, een glaasje drinken aan de open haard,...
Een ontbijt wordt jullie geserveerd in onze gezellige keuken met zicht op de tuin tussen 7u.30 en 10 u.
De ideale plek dus om optimaal te ontspannen!
Onze gasten kunnen gezellig vertoeven op knusse plekjes die onze volledig omheinde tuin te bieden heeft: midden in het groen, omringd met verscheidene fruitbomen zijn er ligstoelen ter beschikking en een loungehoek van eigen creatie.
Een privéparking biedt onze gasten de mogelijkheid om hun auto veilig te parkeren. Fietsen kunnen overdekt veilig worden opgeborgen.
Onze troef hier in het mooie Haspengouw zijn een ruim aanbod van prachtige natuurwandelingen en fietstochten. Onze gasten krijgen meer info ter plekke.
Wandel- en fietsroutes passeren onze woning. Onze gasten kunnen van hieruit perfect hun wandeling en fietstocht starten en eindigen.
Faciliteiten
Aanbod streekgerechten/producten
Bar/café/cafetaria
Bedlinnen beschikbaar
Gratis wifi
Internetaansluiting
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Overdekte fietsenstalling
Parkeergelegenheid
Rokersruimte
Tuin toegankelijk voor gasten