Villa Neeckx

B&B
Villa Neeckx: Limited Rooms, Unlimited Hospitality.
Dit prachtig gerenoveerd herenhuis ligt verscholen achter hoge hulsthagen in het centrum van Lommel. Dit is jouw thuis, ver van huis. Villa Neeckx is bijzonder geschikt voor zakelijke reizigers en toeristen die net iets méér verwachten. Door het beperkt aantal kamers is jouw privacy en rust gegarandeerd.
Dokter Norbert Neeckx bouwde in 1890 dit statig herenhuis in het centrum van Lommel. Vandaag draagt de straat nog steeds de naam van Dokter Neeckx en is dit huis, met veel ziel en historie, uitgerust met alle comfort en de modernste technieken. Het water van het binnenzwembad wordt vanaf mei tot oktober verwarmd. De Finse sauna en de fitnesstoestellen zijn het hele jaar door beschikbaar. Het ontbijt wordt aan jouw wensen aangepast. De mooi ingerichte kamers zijn uitgerust met alle comfort zoals een 60 cm hoog queensize bed (boxspring) en zijn allen rookvrij. Het kwaliteitsvol bedlinnen en de kamerjassen geven je een uniek gevoel tijdens je verblijf in Villa Neeckx. Een zithoek en bureel met wifi geven de mogelijkheid om rustig op je kamer te werken of te relaxen. Breedbeeld tv, digitale posten, Netflix en wifi zorgen er voor dat je je niet verveelt. De lounge, voorzien van een gashaard, is de ideale plek om met de andere gasten en/of gastgevers de nieuwtjes van de dag of de best bewaarde geheimpjes van de streek te bespreken. Indien één gezelschap de twee kamers reserveert, zijn kinderen van 0 tot 2 jaar of ouder dan 15 jaar eveneens welkom in Villa Neeckx.
Limburgse gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij Villa Neeckx. We zorgen graag voor de nodige reserveringen bij restaurants, voorstellingen, sportgebeurtenissen, evenementen, etc.; met transportservice indien gewenst. Geboren en getogen in Lommel, kennen wij uiteraard de mooiste plekjes van Lommel en omgeving. Met wandel- en fietskaarten helpen wij jou om de streek te verkennen.
Faciliteiten
Airco in de kamer
Bedlinnen beschikbaar
Fitness
Gratis wifi
Internetaansluiting
Kluis
Overdekt zwembad
Parkeergelegenheid
Sauna
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten
TV op de kamer