Vakantiewoning De Vliergeit

Vakantiewoning
*****
De Vliergeit is een gezellige 10-persoonsvakantiewoning gelegen in het dorpje Vliermaal (BE). De woning is op kunstzinnige wijze ingericht en heeft van binnen én buiten een unieke uitstraling. Bovendien is het huis van alle gemakken voorzien en beschikt het over een prachtige buitenruimte.

Bart en Kirsten waren op slag verliefd toen ze in 2015 het bijzondere, witte huisje spotten. Het vriendelijke karakter en de fijne, zonnige ligging van de woning sprak hen meteen aan. Aangezien het stel altijd al de droom had om een vakantiewoning te bezitten, twijfelden ze dan ook geen seconde. Bart en Kirsten hebben een half jaar fanatiek verbouwd, waardoor de woning werd omgetoverd tot een unieke vakantiewoning. Ze hebben hun vakantiewoning vernoemd naar het kleine geitje dat werd geboren bij hen in de tuin en dat ze vervolgens hebben grootgebracht met de fles.

Heb je interesse om met een 2CV de fruitstreek (Haspengouw), de Voerstreek of het Park Hoge Kempen/ Maas te gaan verkennen? Contacteer dan tijdig de huiseigenaren om 1, 2 of 3 'eenden' te reserveren. Lekker toeren door het Heuvelland met behulp van de gps die jou probleemloos langs alle rustige wegen leidt. Alle tijd om uit te stappen voor een picknick, een terrasje, een wandeling of een shoptripje. Gegarandeerd pure nostalgie!
Faciliteiten
Bedlinnen beschikbaar
Extra babybed mogelijk
Gratis wifi
Huisdieren toegelaten
Kinderstoel en servies
Overdekte fietsenstalling
Parkeergelegenheid
Serviesgoed
Speeltuin buiten
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten
Vaatwasmachine