Vakantiewoning De Vliergeit

Vakantiewoning
*****
De vakantiewoning De Vliergeit is gelegen in het Belgisch Limburgse dorpje Vliermaal. Vliermaal hoort bij de gemeente Kortessem, ook wel de poort van de Haspengouwse fruitstreek en het Toscane van het noorden genoemd.
De woning is geschikt voor 10 personen en biedt een ruime eet- en zitruimte, modern uitgeruste keuken, 4 slaapkamers met in het totaal 10 boxsprings, 2 badkamers, 2 aparte toiletten, een ruime tuin, een terras dat gedeeltelijk overdekt is, kortom alle comfort voor een aangenaam verblijf is aanwezig.
Voor de kleine kinderen zijn er 2 bedjes en eetstoelen voorzien.
Het ruime huis met veel lichtinval is ingericht met een verzameling van bij elkaar passende vintagemeubelen en hedendaagse toestellen, het resultaat van maandenlang met veel goesting en plezier zoeken, zoeken, zoeken,… en vinden.
In een groot af te sluiten tuinhuis kun je je fietsen en mountainbikes veilig stallen.
Je bevindt je middenin een web van wandel- en fietspaden. De nodige documentatie en mappen vind je in de woning. Hasselt, Tongeren, Sint-Truiden en Maastricht liggen op een halfuurtje autorijden.
In De Vliergeit zal je tot rust komen, positieve energie en inspiratie opdoen en even de dagdagelijkse gewoontes vergeten. De huiseigenaren zullen er alles aan doen jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken!
Faciliteiten
Bedlinnen beschikbaar
Extra babybed mogelijk
Gratis wifi
Huisdieren toegelaten
Internetaansluiting
Kinderstoel
Microgolf
Parkeergelegenheid
Serviesgoed
Speelgoed aanwezig
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten
Vaatwasmachine