't Orgel Thuis

B&B
****
In B&B "Orgel Thuis" kom je heerlijk tot rust na een dagje fietsen of wandelen. Onze kamers zijn goed gefaciliteerd en voorzien van alle comfort. Wij beschikken over tweepersoons-, driepersoons- en vierpersoonskamers en er is een mindervalidekamer, deze is voor 2 personen.
Je kunt heerlijk slapen op onze boxspringbedden. Iedere kamer beschikt over een eigen toilet en inloopdouche. Koffie, thee en een koelkastje zijn ook aanwezig. Verder is iedere kamer voorzien van een zitje, tv en wifi, kluis. Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen of te roken op de kamers.
Als je in de avond geen zin hebt om op jouw kamer te blijven, nodigen wij je uit voor een hapje en een drankje bij ons fietscafé ’t Orgelhuys. Dit is gelegen naast de B&B.
B&B "Orgel Thuis" ligt in de gemeente Kinrooi waar genoeg te beleven is, voor ieder wat wils. Het is ideaal voor de fietser. Wij zijn gevestigd op het fietsroutenetwerk. Kinrooi staat ook bekend als aspergegemeente. Je kunt per fiets een aspergeroute afleggen waar je kennis maakt met de teelt van asperges. Als je geen eigen fietsen meeneemt, kun je deze huren bij het plaatselijke VVV-kantoor dat op 1 km van onze B&B ligt.
De wandelaar komt bij ons ook aan zijn trekken. Je kunt hier heerlijk wandelen langs de Maas en door de natuur over verschillende wandelroutes.
Geistingen staat ook bekend als rozendorp. Van juni tot en met september baadt het dorp in rozenpracht. Je kunt verschillende rozentuinen bezoeken en genieten van de kleuren en geuren.
Wij liggen op 500 meter afstand van het dagstrand. Hier zijn volop mogelijkheden voor wateractiviteiten zoals surfen en zeilen. In Kinrooi is ook de grootste jachthaven van Europa.
Faciliteiten
Aanbod streekgerechten/producten
Bar/café/cafetaria
Gratis wifi
Internetaansluiting
Kluis
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Overdekte fietsenstalling
Parkeergelegenheid
Rolstoelvriendelijk
Snacks
Terras / balkon
TV op de kamer