't Orgel Thuis

B&B
****
In de B&B "Orgel Thuis" kan je heerlijk ontspannen na een dag fietsen of wandelen. Onze kamers zijn goed ingericht en voorzien van alle gemakken. We hebben twee-, drie- en vierpersoonskamers en een kamer voor 2 personen die toegankelijk is voor gehandicapten. Op onze boxspring bedden kun je goed slapen. Elke kamer heeft zijn eigen toilet en inloopdouche. Koffie, thee en een koelkast zijn ook aanwezig. Bovendien heeft elke kamer een zithoek, TV en Wifi, kluis.
Het meenemen van huisdieren en roken in de kamers is niet toegestaan. Geen zin om 's avonds niet op jouw kamer te verblijven, dan nodigen wij je uit voor een hapje en een drankje in ons fietscafé 't Orgelhuys.

B&B 't Orgel Thuis ligt in de gemeente Kinrooi, waar genoeg te doen is, voor elk wat wils. Het is ideaal voor fietsers. Wij liggen direct aan het fietsroutenetwerk. Kinrooi is ook bekend als aspergegemeente. Fiets langs een aspergeroute en maak kennis met de aspergeteelt. Mogelijkheid tot huren van een fiets bij het plaatselijke VVV-kantoor, op 1 km van onze B&B. Ook wandelaars komen hier aan hun trekken. Geistingen, bekend als Rozendorp, staat van juni tot september in het teken van de bloei van de rozen. Je kan verschillende rozentuinen bezoeken en genieten van de kleuren en geuren. Op 500 meter afstand ligt het dagstrand. Er zijn hier veel mogelijkheden voor wateractiviteiten, zoals surfen en zeilen. In Kinrooi ligt ook de grootste jachthaven van Europa.
In de B&B "Orgel Thuis" kan je heerlijk ontspannen na een dag fietsen of wandelen.
Faciliteiten
Aanbod streekgerechten/producten
Bar/café/cafetaria
Gratis wifi
Internetaansluiting
Kluis
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Overdekte fietsenstalling
Parkeergelegenheid
Rolstoelvriendelijk
Snacks
Terras / balkon
TV op de kamer