't Klein Gerigt 1

Vakantiewoning
***
In 't Klein Gerigt kan men gezellig samen zijn met familie of vrienden. Kinderen kunnen er spelen en van de dieren genieten, terwijl de volwassenen op het terras bijpraten of in de zon een boek lezen. Er is ook een petanquebaan en in de zomermaanden staat er een zwembad. Je kan van hieruit prachtige wandelingen maken langs de Zuid-Willemsvaart naar Oud-Rekem of langs de Maas naar het gehucht Herbricht.
Andere wandelroutes leiden je vanuit één van de vijf toegangspoorten door Het Nationaal Park Hoge Kempen. Ook de Voerstreek is niet veraf. Neerharen ligt op een kruispunt van steden en streken: Maastricht is vlakbij, Maaseik, Tongeren en Hasselt liggen op vijfentwintig kilometer. Fietsers rijden naar het noorden langs het - vlakke - fietspadennetwerk doorheen het Maasland, naar het zuiden wordt het in Haspengouw iets heuvelachtiger en naar het westen komt men al snel in de lommerrijke Kempense bossen terecht. Naar het oosten kan men in Uikhoven met het voetveer de Maas oversteken om Nederlands Limburg te gaan verkennen.
't Klein Gerigt is een voormalige boerderij waarvan twee bijgebouwen mooi gerestaureerd zijn en ingericht als vakantiewoningen. Het grootste is geschikt voor acht personen, het andere voor maximaal zes personen.
Ze liggen samen met het woonhuis rond een binnenkoer, maar hebben aparte ingangen en terrasjes met voldoende privacy.
Faciliteiten
Babybad
Bedlinnen beschikbaar
Extra babybed mogelijk
Gratis wifi
Internetaansluiting
Kinderstoel en servies
Microgolf
Openlucht zwembad
Parkeergelegenheid
Serviesgoed
Speeltuin buiten
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten
TV op de kamer
Vaatwasmachine