Sailcenter Limburg Maiga

Andere logies
Vaar met je eigen kampeervlot in de natuur van plaats naar plaats en zoek je eigen overnachtingsplek op de Maasplassen.

De Maas voert jou van Belgisch Limburg naar Nederlands Limburg en terug. Het gebied is zeer uitgestrekt. Vertrek in Ophoven en vaar naar historisch Thorn of Stevensweert. Verkies je winkelstad Roermond dan passeer je de sluis en Shop till you drop.

Primitief en op jezelf aangewezen ontdek je de schoonheid van het water. Ontspannen en uitgerust kom je terug thuis.
Ons kampeervlot is "Back to basic" kamperen, kookmogelijkheid en toilet is aanwezig, indien gewenst zorgen wij voor de matrassen.
Het vlot is geschikt voor families, vrienden- en vriendinnen groepen. Samen een kort avontuur beleven!

Sailcenter Limburg maakt de beleving compleet met de mogelijkheid tot het huren van een kano, supboard of zeilboot. Ook kun je een introductie tot zeilen boeken of een hele zeilcursus geschikt voor jong en oud.

Niet vissen vanaf de kant in je tentje maar genieten vanaf het water ook dan ben je welkom. Zorg wel voor je eigen visvergunning.

Sailcenter Limburg staat voor thuiskomen door middel van watersport. We zorgen voor een ontspannen dagje uit voor jezelf met je vrienden of familie. De prachtige locatie net over de grens bij België is een paradijs op aarde. Niet enkel de actieveling is welkom ook genieten van een kop koffie is mogelijk. Kijken naar het avontuur van andere laat jou het water beleven op je eigen manier.
Kijk, geniet en beleef ons team heet je WELKOM.
Faciliteiten
Huisdieren toegelaten
Picknickservice
Serviesgoed
Terras / balkon
Vergaderzalen 0 – 20 personen
Zwemvijver