Porta Cité

Hotels
***
Porta Cité: de poort van de mijnwerkerscité van Maasmechelen. Proef bij ons het steenkoolmijnverleden. Voel jezelf thuis in een levendige omgeving en apprecieer de centrale ligging. Er zijn oneindig veel mogelijkheden: fietsen en wandelen in het Nationaal Park Hoge Kempen en Rivierpark Maasvallei, shoppen bij Maasmechelen Village en Maastricht, ontspannen bij wellness Elaisa... het kan allemaal!

Bovendien kan je bij ons kiezen uit gezellig ingerichte kamers in verschillende stijlen: ‘Heritage’ en ‘Urban’.

Ons 'Heritage' gedeelte is waar het allemaal begon. Dit prachtig stukje erfgoed is een voormalige mijningenieurswoning. Gelijksvloer bevindt zich ons culinair restaurant "Grand Cafe Leonardo" met een score van 13 bij Gault&Millau. Proef de uitstekende Italiaanse keuken met zorgvuldig geselecteerde wijnen. Bij mooi weer kan je genieten op het terras. Hier zijn ook 5 kamers die gezellig en authentieke zijn ingericht.

Ons nieuwe 'Urban' gedeelte met ruime lobby en receptie herbergt 15 kamers en een loft en biedt alle hedendaagse comfort. Hier bevindt zich ook het restaurant "Puccini" waar naast lunch en diner dagelijks het uitgebreid ontbijtbuffet wacht.

Porta Cité heet jou hartelijk welkom!
Faciliteiten
Airco in de kamer
Bar/café/cafetaria
Bedlinnen beschikbaar
Extra babybed mogelijk
Fietsen ter plaatse beschikbaar
Gratis wifi
Internetaansluiting
Lift aanwezig
Overdekte fietsenstalling
Parkeergelegenheid
Restaurant
Terras / balkon
TV op de kamer