The Oak

Hotel
Laat je in de watten leggen door een persoonlijke ontvangst en de gehele duur van je verblijf door gastvrouw Hilde en gastheer Paul. Dit koppel zal je op jouw vakantie zowel culinair verwennen als alle weetjes over fietsen en wandelen met je delen.
Hotel The Oak, gezellig en familiaal. Kom fietsen en wandelen in de groene tuin van het Nationale Park Hoge Kempen. Er is zoveel te ontdekken in deze sfeervolle streek dat je na een aantal dagen nog niet naar huis wil. Vanuit ons hotel in het bosrijke Zutendaal ontdek je in de 4 windrichtingen de Kempen, de Maaskant, Mijnstreek en Haspengouw. Goed voor kilometers wandel- en fietsplezier! Gastheer Paul maakte 10 boekjes met zelf gereden en beschreven fietstochten (van 40 tot 70 km) en ontdek zo elk mooi plekje in de regio.
Breng zeker ook een bezoek aan het eerste blotevoetenpad van Vlaanderen! - hier op wandelafstand van het hotel. De Limburgers staan gekend voor hun gastvrijheid!
NIEUW: Onze website daar zie je sinds kort ook een paar filmpjes van ons staan! Deze hebben we zelf gemaakt ....Verwelkoming- ontbijtzaal en onze kamers! Leuk toch!?
Faciliteiten
Flessenwarmer
Vegetarisch aanbod
Kinderstoel
Kluis
Aanbod streekgerechten/producten
Restaurant
Fietsen ter plaatse beschikbaar
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Rokersruimte
Terras / balkon
Extra babybed mogelijk
Bar/café/cafetaria
Parkeergelegenheid
Speelgoed aanwezig
TV op de kamer
Specifieke babyvoorzieningen
Microgolf
Huisdieren toegelaten
Internetaansluiting
Vanaf € 85,-