Maison Clement

Vakantiewoning
****
Op nauwelijks 200 meter van het Nationaal Park De Hoge Kempen bevindt zich deze mooie vakantiewoning met een ruime, afgesloten tuin en voldoende parkeergelegenheid op het terrein. Het huis is stijlvol ingericht, met veel oog voor detail en beschikt over alle comfort. Het heeft maar liefst 2 terrassen, waarvan één met een gezellige ‘tikibar’ om een lui dagje te spenderen of uit te rusten van een mooie dag in de omgeving. De fanatieke mountainbiker of fietser kan hier de fietsen schoonmaken en stallen in de garage.

In januari 2022 gaf HBVL een wandelspecial uit met de 10 mooiste wandelingen in Limburg. Niet geheel onverwacht kwam de rode wandeling op de Mechelse heide daar als een topper uit.
Ook in januari 2022 won 'Fietsen door de Heide' in Maasmechelen heeft een belangrijke prijs gewonnen op de Internationale Design Awards in de Verenigde Staten. De fietsbeleving in het Nationaal Park Hoge Kempen won goud in de categorie Architectuur van bruggen, bogen, viaducten en sporen. Bij Toegangspoort Mechelse Heide ligt ook 'fietsknooppunt 60’, de start voor mooie fietstochten. De provincie Limburg staat bekend om zijn prachtig fietsroutenetwerk waarop je van knooppunt naar knooppunt fietst. 2000 km aan verharde, veilige en grotendeels autovrije fietspaden. Naast het uitgebreide wandelroutenetwerk en het welgekende fietsroutenetwerk beschikt het Nationaal Park ook over een zeer uitgebreid mounainbikeparcours. VOOR ELK WAT WILS...
Faciliteiten
Bedlinnen beschikbaar
Gratis wifi
Internetaansluiting
Kinderstoel en servies
Microgolf
Parkeergelegenheid
Serviesgoed
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten
Vaatwasmachine