Huize Tinke

Wij, in Huize Tinke zijn een familiale vakantiewoning; dit wil zeggen dat het appartement in ons huis gelegen is (het huis werd te groot voor ons tweetjes:-)) en wij er zijn om de gasten te ontvangen. Met veel plezier geven wij info over de beste fietsroutes, de mooiste wandelingen en de bezienswaardigheden in en rond Tongeren, en we doen dit eventueel graag met een glaasje cava of biertje erbij.
Het appartement is uitgebreid te bekijken op onze website www.huizetinke.com, maar graag vermelden wij hier de boxspring van 1.80m breed, de 2 "kleine" bedden van 1.10m breed, de inloopdouche van 1.80/90 cm; de open keuken met vaatwas en grote koelkast, de digitale grote flatscreen met dvd speler en het tuinhuis met zetels, tafel en bbq dat ter beschikking staat van onze gasten. Voor de kinderen zijn er boekjes, spelletjes, tafeltennis en badminton. Vanuit het ganse appartement heb je zicht op de tuin.
Tongeren is een ideale thuisbasis om te fietsen en te wandelen, er is het mooie Gallo-Romeinse museum en het nieuwe Teseum, de wereldberoemde antiekmarkt op zondag, enkele sterrenrestaurants, enz. Ook liggen we centraal tussen Aken, Hasselt, Voeren, Maastricht, Sint-Truiden, Bilzen, ...een bezoekje van enkele dagen meer dan waard!
En vragen jullie je af vanwaar de naam "Huize Tinke" komt? Kom het bij ons ontdekken......
Groetjes,
Hilde en Pierrot
PS wij geven een korting vanaf meer dan 4 nachten!
Faciliteiten
Bedlinnen beschikbaar
Fietsen ter plaatse beschikbaar
Internetaansluiting
Kinderstoel en servies
Microgolf
Parkeergelegenheid
Serviesgoed
Speeltuin buiten
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten
TV op de kamer
Vaatwasmachine