Holiday Inn Express

Hotel
Hasselts hotel in het centrum, met gratis wifi en ontbijtbuffet!
Net langs de kleine ring ligt Holiday Inn Express ® Hasselt op 10 wandelen van het station . De luchthaven van Brussel ligt op 50 minuten rijden, Liège Airport ligt op slechts 35 minuten en Maastricht Aachen Airport (MST) op 40 minuten.
Bezoek het Modemuseum, op vijf minuten wandelen van het hotel, waar je een uitgebreide modecollectie kunt bewonderen. Op zeven minuten wandelen ligt het Jenevermuseum waar je deze nationale drank kunt ontdekken. Bezoek concerten en evenementen in de Ethias Arena en Grenslandhallen, op 10 minuten rijden van het hotel.
Host maximaal 25 personen in de natuurlijk verlichte vergaderzaal, en maak gebruik van gratis wifi in het hele gebouw. Op drie minuten wandelen is er een openbare parkeerplaats.
In de mooie, gezellige kamers, maak je een kopje thee of koffie en ontspan je met een film op de flatscreen-tv. Ontwaak met het continentale Express Start Breakfast buffet, inbegrepen in de kamerprijs. Later kun je genieten van een drankje in de Lobby Bar, of buiten op het lommerrijke terras. Om traditionele Belgische gerechten te proeven voor lunch of diner, of te genieten van een Starbucks koffie kun je een bezoek brengen aan Brasserie De Boulevard, op drie minuten wandelen in ons zusterhotel Holiday Inn Hasselt.
Faciliteiten
TV op de kamer
Microgolf
Airco in de kamer
Vergaderzalen 20 – 50 personen
Internetaansluiting
Kinderstoel
Extra babybed mogelijk
Snacks
Bar/café/cafetaria
Kluis
Lift aanwezig

Kamers en prijzen

1 nacht Standaard kamer
€ 99
Vanaf € 99,-