Fun place for kids and grown-ups

B&B
Ideaal voor kinderen die graag met hun ouders reizen naar het gemoedelijke Belgische platteland. Als grote familie weten we dat gezinnen tijdens het reizen soms twee kamers nodig hebben. Daarom bieden we een ruime hoofdslaapkamer met een kinderspeelplaats en een ouderlounge, evenals een tweede extra slaapkamer, waar ouders (of kinderen) ) kunnen ontspannen.

De hoofdslaapkamer is een grote verlichte kamer die een prachtig uitzicht biedt op de voor- en achtertuin, de nieuw aangelegde beek en het aangrenzende bos aan de achterkant. Het is uitgerust met een op maat gemaakt California kingsize bed (220x200), een wastafel, een lounge / speelruimte en een bandenschommel (voor kinderen van elke leeftijd)!
De tweede slaapkamer bevindt zich op dezelfde verdieping en geniet ook van het natuurlijke zonlicht en uitzicht op de tuinen, vijver en bos.

Gasten zijn van harte welkom om onze onlangs gerenoveerde keuken te delen, evenals onze onlangs gerenoveerde, Japans geïnspireerde badkamer met 'Rain Shower' en 'Ofuro' - Japanse hot tub (zonder bubbels).

Je kan genieten van de grote open voor- en achtertuinen (en aangrenzend bos achter de achtertuin) met een trampoline , boomschommel, zandbak, beekje en veel ruimte voor kinderen of jong van hart om vrij naar buiten te hoepelen.

Faciliteiten
Bedlinnen beschikbaar
Buggyvriendelijk
Gratis wifi
Internetaansluiting
Kinderstoel en servies
Microgolf
Parkeergelegenheid
Serviesgoed
Speeltuin buiten
Tuin toegankelijk voor gasten
Vaatwasmachine