Cosy Cottage

Vakantiewoning
Als je een rustgevend en onbezorgd weekendje of vakantie wil doorbrengen, moet je in ons gezellig, op volledig omheind, privéterrein Cosy Cottage zijn.
Alles staat klaar om gezinnen met of zonder kinderen een aangenaam verblijf te bezorgen. Al jullie basisbehoeften zijn inbegrepen in de prijs zodat jullie niet met een overvolle auto thuis moeten vertrekken. Honden toegelaten.
We zitten op een boogscheut van het grootste bos van Vlaanderen, nl. Bosland, heel dicht bij verschillende fietsknooppunten, ruiterroutenetwerk en je kan kilometers wandelen in deze mooie natuur. Op ongeveer 5km kan je een plons maken in het buitenzwembad de Lage Kempen. In en rond onze gemeente zijn ontelbare prachtige plaatsen te zien: de Hechtelse Duinen, Begijnen Vijver, de Stermolen, speelparadijs Molenheide, mijnterril Beringen, Heusden,...,Klankenbos Neerpelt, en er is nog zoveel meer om te ontdekken. Kortom, jouw vakantie wordt een toppertje en zal veel te kort zijn om alles te bewonderen in onze mooie Limburgse provincie.
Faciliteiten
Babybad
Bedlinnen beschikbaar
Extra babybed mogelijk
Fietsen ter plaatse beschikbaar
Flessenwarmer
Huisdieren toegelaten
Kinderstoel
Microgolf
Parkeergelegenheid
Serviesgoed
Specifieke babyvoorzieningen
Specifieke kinderfaciliteiten
Speelgoed aanwezig
Speeltuin of speelruimte
Tuin toegankelijk voor gasten
Vaatwasmachine
Vanaf € 100,-