Bello Gallico

Na hun vele reizen ontvangen Jeannine en Patrick je nu in Bello Gallico in Tongeren. Een verrassend en uniek vakantielogies in het hart van Belgisch oudste stad. De twee ruime kamers op de benedenverdieping kijken uit op de binnentuin waar het bij mooi weer lekker luieren is of waar je in alle rust geniet van het ontbijt. De kamers hebben een eigen badkamer, toilet en gratis wifi. In de keuken van het gastenverblijf kun je naar hartenlust kokkerellen. Al is een hapje in één van de talrijke restaurantjes of brasserieën in de buurt zeker een aanrader.
Voor wie Tongeren wil bezoeken is Bello Gallico de uitgelezen plek. Dit logies bevindt zich op een steenworp van de Grote Markt, de Onze –Lieve -Vrouw Basiliek, de antiekmarkt en het Gallo Romeins Museum. Met Ambiorix om de hoek ontmoet je al snel één van de Galliërs, de dappersten der Belgen zoals Caesar in zijn verslag ‘ De Bello Gallico’ schreef.
Bello Gallico is makkelijk bereikbaar. Het station van Tongeren ligt op een wandelafstand. Kom je met de wagen dan kun je parkeren in één van de parkeergarages vlakbij of reserveer een eigen plek naast de deur. Een daguitstapje naar Luik of Maastricht kan van hieruit makkelijk met trein of bus. En dan ’s avonds weer genieten van de rust in Bello Gallico.
Facilities
Internetaansluiting
Parkeergelegenheid
Lift aanwezig
Maaltijden aangeboden in de uitbating
Serviesgoed
Terras / balkon
Tuin toegankelijk voor gasten
Vanaf € 50,-