Apollo

Hotel
***
Kom thuis in een groene omgeving, ideaal om tot rust te komen. De dagelijkse rompslomp vergeten op een wandeltocht of de geest opfrissen tijdens een fietstocht op het fietsroutenetwerk, startend vanaf knooppunt 62.
Wanneer de voeten ook avontuurlijk zijn aangelegd, kunnen ze het Blote Voetenpad op, een unieke ervaring, vlakbij de ingang van het natuurpark Hoge Kempen, Poort Lieteberg.
Ons ontbijt is altijd inbegrepen in de prijs van de kamer en wordt met liefde verzorgd door één van onze medewerkers. Zij antwoorden persoonlijk op de vragen over de culturele bezienswaardigheden (Maastricht, C-Mine, Slot Pietersheim, ...) of shop- en uitgaansgelegenheden in de buurt (Plaatselijke resto's, steden Bilzen of Genk, ...) Daarenboven bieden we als optie een eigen shuttledienst aan tussen het hotel en één dezer plaatsen.
Ons hotel staat traditioneel bekend als een oase van rust, gelegen langs een rustige plattelandsweg en de stilte zal je doen verstommen. Je wordt enkel gewekt door het fluiten van de vogels in de ochtenduren, om zo jouw dag goedgemutst aan te vangen.
We verwelkomen je graag in één van onze 19 kamers, zowel één- als tweepersoonskamers. De familie Hermans ontvangt je als ware je op bezoek bij een verre vriend.
Faciliteiten
Airco in de kamer
Extra babybed mogelijk
Fietsen ter plaatse beschikbaar
Gratis wifi
Huisdieren toegelaten
Kluis
Microgolf
Parkeergelegenheid
Rokersruimte
Terras / balkon
TV op de kamer

Kamers en prijzen

Er zijn geen accommodaties beschikbaar voor jouw geselecteerde datums

Vanaf € 79,-