Aan het Tombos vakantieverblijf Conference

Vakantiewoning
"Aan het Tombos" is een karaktervolle hoeve die heel rustig gelegen is en waar het heerlijk vertoeven is. Weilanden en bos, destijds zelf aangeplant op twee Romeinse tombes, omringen de boerderij en maken van wandelen een waar feest. Verder kan je gebruik maken van het Limburgse fietsroutenetwerk (knooppunt 183) dat in de buurt gelegen is. Het geheel is bovendien makkelijk bereikbaar via E40 (10 min.) en 5 min. van het station.
Een gedeelte van de stallingen, hooizolder en duiventil zijn omgebouwd tot drie ruime vakantiewoningen met alle comfort zoals tv, radio- en Cd-speler, een eigen badkamer, eigen keuken met afwasmachine, oven, microgolf, ... Eén van de verblijven is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en heeft een groot terras. De andere is dan weer een grote loft met 3 slaapkamers en waarvan de badkamer zowel over een bad als een douche beschikt.
Je kunt logeren in het ruim, luxueus vakantieverblijf voor 4 personen (+ slaapbank voor 2 pers.) genoemd naar de peer 'Conference'. Dit vakantieverblijf heeft een groot terras en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Faciliteiten
TV op de kamer
Vaatwasmachine
Bedlinnen beschikbaar
Paardenweide
Terras / balkon
Internetaansluiting
Specifieke babyvoorzieningen
Speeltuin of speelruimte
Koetsenstalling
Extra babybed mogelijk
Microgolf
Serviesgoed
Specifieke kinderfaciliteiten
Rokersruimte
Tuin toegankelijk voor gasten
Kinderstoel
Speelgoed aanwezig
Parkeergelegenheid
Huisdieren toegelaten

Kamers en prijzen

Er zijn geen accommodaties beschikbaar voor jouw geselecteerde datums

Vanaf € 220,-