Aan het Tombos vakantieverblijf Bigareau

Vakantiewoning
"Aan het Tombos" is een karaktervolle hoeve die heel rustig gelegen is en waar het heerlijk vertoeven is. Weilanden en bos, destijds zelf aangeplant op twee Romeinse tombes, omringen de boerderij en maken van wandelen een waar feest. Verder kan je gebruik maken van het Limburgse fietsroutenetwerk (knooppunt 183) dat in de buurt gelegen is. Het geheel is bovendien makkelijk bereikbaar via E40 (10 min.) en 5 min. van het station.
Een gedeelte van de stallingen, hooizolder en duiventil zijn omgebouwd tot drie ruime vakantiewoningen met alle comfort zoals tv, radio- en Cd-speler, een eigen badkamer, eigen keuken met afwasmachine, oven, microgolf, ... Eén van de verblijven is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en heeft een groot terras. De andere is dan weer een grote loft met 3 slaapkamers en waarvan de badkamer zowel over een bad als een douche beschikt.
Je logeert in de voormalige hooizolder, omgebouwd tot een grote loft met alle comfort voor 6 personen (+ slaapbank voor 2 pers.) en genoemd naar de kers "Bigareau", waarover de badkamer zowel over een douche en een bad beschikt.
Faciliteiten
Bedlinnen beschikbaar
Tuin toegankelijk voor gasten
Zadelkamer
TV op de kamer
Kinderstoel
Vaatwasmachine
Rokersruimte
Speelgoed aanwezig
Koetsenstalling
Speeltuin of speelruimte
Specifieke babyvoorzieningen
Specifieke kinderfaciliteiten
Parkeergelegenheid
Serviesgoed
Internetaansluiting
Microgolf
Extra babybed mogelijk
Paardenweide

Kamers en prijzen

Er zijn geen accommodaties beschikbaar voor jouw geselecteerde datums

Vanaf € 300,-