Dierenliefhebbers spenderen hun vakantie het liefst met hun hond. Maar dat is niet altijd evident, want dieren zijn niet overal welkom. Deze 4 logies hebben het alvast goed voor elkaar en zorgen ervoor dat ook jouw hond zich helemaal thuis voelt.

1. De Ballasthoeve ligt dichtbij Bosland. En dat maakt van dit vakantieverblijf de ideale startplaats voor lange wandelingen in het bos. Er zijn ook 3 grote losloopzones waar je hond in volledige vrijheid kan ravotten.

2. Het vakantiedomein van Holiday Suites is huisdiervriendelijk. Voor amper 10 euro mogen twee honden per vakantieverblijf overnachten. Het domein ligt midden in het bos, dus je moet alleen maar de deur uit om te kunnen wandelen in de natuur.

3. Een natuurgebied van meer dan 5700 ha, daar gaat menig hond al van kwispelen. En uiteraard te veel om op 1 dag te doen. Bij hotel Apollo slapen je hond en jij op beide oren. Klaar om er de volgende dag weer helemaal voor te gaan.

4. Met je hond op vakantie in een B&B is heel vaak niet mogelijk. Bij De Aventurijn denken ze daar echter anders over. Na je wandeling doorheen het prachtige mergelland, kunnen jullie beiden genieten van de welverdiende nachtrust.

Hoogtepunten

  • Toon op kaart
  • Bekijk als lijst
  • Toevoegen aan mijn reis