Je volgende city- of shoppingtrip? Die leidt naar Limburg. In deze hotels en B&B's overnacht je in alle comfort en ben je in no time in het centrum.

 

Sauna Cottage

Vanaf de lente van 2019 zal je weer kunnen verblijven in deze vakantiewoning waar aan alles gedacht is. Gelegen tussen Hasselt en Genk is Sauna Cottage de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje citytrippen.

 

Villa Saporis

Een hotel dat er uitziet als een kasteeltje. In Villa Saporis overnacht je in alle rust en tegelijkertijd ben je maar 800 meter verwijderd van de binnenstad van Hasselt.

 

Terhills Hotel

Nog zo een prachtig hotel is Terhills. Een imposant gebouw met een verleden. Maar wat het helemaal interessant maakt, is dat je amper 6 minuten moet wandelen en je bent in de shoppinghemel van Maasmechelen Village.

 

Ambiotel

Zoals de naam al doet vermoeden, ligt dit hotel in de stad van Ambiorix, Tongeren. Op zaterdag de winkelstraten doorlopen en op zondag naar de internationale brocante- en antiekmarkt gaan, vanuit Ambiotel ben je overal even snel.

 

De Bloonwinning

Wanneer je heel graag Hasselt wilt bezoeken, maar niet in de drukte van de stad wilt overnachten, dan is B&B De Bloonwinning de ideale plek. Deze vierkantshoeve ligt in een nabijgelegen dorpskern.

 

Studio 2

Overnachten in werelderfgoed, heb je dat al gedaan? Studio 2 ligt op de eerste verdieping van een knusse woning aan het Sint-Catharina Begijnhof van Tongeren. De woning maakt deel uit van het beschermd stadsgezicht.

 

Corbie Lommel

Aan het stadsplein van Lommel ligt het driesterrenhotel Corbie, een modern hotel met designkamers in het hartje van deze shoppingstad.

 

De Aventurijn

De Aventurijn ligt centraal tussen Tongeren en Maastricht. Een weekend vol shopplezier waar bij je de eerste dag de ene stad en de tweede dag de andere bezoekt.

Een weekendje shoppen cadeau

Is er iemand die je wel zou willen verrassen met een weekend vol shopplezier in Limburg? Dat kan met de Altijd Limburgcheque.