Voel je kampioen voor één dag. Huidige F1 helden kennen het outdoorcircuit van Karting Genk al op hun broekzak en nu is het aan jou om de uitdaging aan te gaan, samen met familie of vrienden.

1. Super Saturdays

Tijdens de Super Saturdays op 6 juli en 24 augustus zijn beide circuits open voor huurkarts. Volwassenen kunnen dan ook terecht op het beroemde pro circuit, waar zij kunnen racen aan 90km/u. Kids karten op het fun circuit.

Meer info

2. Vroeg opstaan heeft zo zijn voordelen

Kinderen tot 14 jaar rijden op zaterdag- en zondagvoormiddag voor een 'vroege vogel'-tarief van 15 euro per sessie.

Meer info

3. Race het bouwverlof in

Ruil je werkhelm in voor een karthelm en race het bouwverlof in! Naast het karten, kan je dan ook genieten van een heerlijke barbecue. Ontdek alle voordeelpakketten en beleef een topdag met je bedrijf of team, je gezin of vrienden.

Meer info

4. Kartkampioenschap

Altijd eens een echte professionele kartrace willen zien? Goed nieuws, want je kan de Europese karttop aan het werk zien. Dit belooft een enorm spektakel op het circuit te worden.

Meer info

5. 100 mijl racen

Snuif vier uur lang de spanning van deze race op, geniet van een drankje of hapje in de bistro en ga voor een plaats op het podium, met jouw zelf samengestelde 'raceteam' van vrienden of familie. Geen ervaring of eigen kart nodig.

Meer info

Racers op het circuit van Karting Genk