Rust, gastvrijheid, natuur, geschiedenis en héél veel mogelijkheden om met je gezin de ultieme ontspanning te beleven, dat is waar Heers voor staat.

Het kasteel van Hex bij Heers

Hex is één van de mooiste en best bewaarde landgoederen in België. Bekend om de formele tuinen, de collectie oude en historische rozen, de moestuin en het 19de-eeuws landschapspark. De tuinpoorten zwaaien voor je open in het weekend van 14 en 15 september. 

Wijndegustatie op domein Marsnil

Je moet echt niet naar de Provence voor een hoogstaande wijndegustatie. Bij domein Marsnil proef je van een Chardonnay of Riesling geproduceerd op biodynamische wijze, uniek in Vlaanderen. Of degusteer een Pinot of Müller-Thurgau van domein Kitsberg

Appels en peren, Limburgse streekproducten

Zin in een feestelijke dag met fruithapjes, street food, een heerlijk glaasje wijn of een lekker streekbier, kom dan met het hele gezin naar de oogstfeesten in Batsheers. Eten en drinken is niet het enige wat je er dan kan doen, ook huifkartochten, demonstaties van oude ambachten en wandelingen staan op het programma.

Het Hornebos bij Heers, een 'Verborgen Moois'-wandeling

Op de wandeling Verborgen Moois Hornebos ontdek je een oerbos, passeer je een wilde bijentuin en duik je onder in holle wegen. De imposante Rode Dreef voert je naar de ruïnes van een kasteel en op het plateau geniet je van vergezichten over het glooiende landschap.

HasHotel