Plan zelf je fietsroute

Met de fietsrouteplanner is het gemakkelijk om een fietsroute uit te stippelen. Op de planner vind je het volledige fietsroutenetwerk van Limburg met alle fietspaden en knooppunten. Klik op de knooppunten waar je zeker langs wilt fietsen en de routeplanner doet de rest.

Plan je fietstocht via de knooppunten op de kaart

Je ziet meteen hoeveel kilometer jouw tocht is en welke knooppunten je passeert. Daarnaast kan je aanduiden wat je op de kaart wilt zien. Wil je weten waar het dichtstbijzijnde fietsverhuurpunt is, wat de ideale startplaats voor jouw fietstocht is of waar je even kan pauzeren in een fietscafé dat niet te ver van de route afligt? Dat verschijnt allemaal op de kaart. Heb je jouw route volledig uitgestippeld? Download dan de route als gpx-bestand, print het uit of deel de route met vrienden.

Omdat we voortdurend investeren in de kwaliteit van het fietsroutenetwerk, moeten trajecten soms tijdelijk afgesloten of omgeleid worden. Gerust vertrekken? Aanpassingen en werkzaamheden checken!

Geen zin om zelf een fietsroute uit te tekenen, bekijk dan zeker onze inspiratieroutes. Meer dan 30 fietsroutes die wij al kant-en-klaar voor jou gemaakt hebben.