POP-UP EXPO DE VERBEELDERS / Het Eiland van Mark Janssen

Alleen op zee tijdens een storm lijdt een gezin schipbreuk. Voor het woeste water hen kan verzwelgen vinden vader, dochter én hond redding op een wel heel bijzonder eiland. Elke pagina is van een betoverende kleurenpracht, de levendige prenten nodigen uit tot kijken en verkennen. Het verhaal zonder woorden eindigt met een warme verrassing.

Duik met het prentenboek 'Het Eiland' van Mark Janssen onder water. In Boekhandel Grim kan je in de pop-up expo 12 kleurrijke prints en een mooie raamsticker bewonderen. Koop een exemplaar van het boek en geniet thuis nog na!

Mark Janssen (°1974, Eijsden) maakt tekeningen voor zowel kinderen als volwassenen. Hij werkte al mee aan meer dan honderd prentenboeken, maar begon enkele jaren geleden met zijn eigen boeken. Hij illustreert en schrijft. Hij gebruikt voor elk boek een aangepaste techniek: aquarel, acryl of digitaal. Sinds enkele jaren maakt hij ook zelf prentenboeken.

Meer illustratie ontdekken? Download het plannetje van De Illustratieroute op villaverbeelding.be.

De Verbeelders is een illustratiefestival georganiseerd door Villa Verbeelding i.s.m. CCHA en Bibliotheek Hasselt Limburg.