Nieuwjaarsbrunches in de Bottelarij

Wat is er fijner dan het nieuwe jaar in te zetten met je collega's, vrienden of familie tijdens een heerlijk huisbereid ontbijt- of brunchbuffet?

De ganse maand januari kan je alle dagen van de week voor je groep reserveren.

Onze ontbijt-/brunchbuffetten zijn met zeer veel liefde huisbereid en zijn uniek in hun soort.

Een recente bezoeker omschreef het buffet als volgt:
“Een ontbijt zoals ik er eigenlijk nog nooit één had gezien, met de meest verse en verleidelijke broodjes (chocoladebroodje, zalmbroodje, brioche, groentenbrood, suikerbrood, etc). Begonnen met een boterham met een boerenomelet. Dan het assortiment van broodjes met beleg, kazen en huisbereide jams (5 soorten!). Tot slot een pannenkoek, rijstpap & in chocolade gedipte aardbeien. Oh, het heeft me gesmaakt! Dranken waren allemaal inclusief zodat ik zelfs stop heb moeten zeggen tegen de steeds maar bijschenkende cava”

Je mag je verwachten aan een rijkelijke ambachtelijk buffet met broodspecialiteiten uit eigen bakkerij vergezeld van fijne vleeswaren en kazen, huisbereide confituren, siroop van lokale producenten, warme omelet, heerlijke warme pannenkoeken en meer lekkers volgens seizoensaanbod en inspiratie van de chef.

Voor dit uitgebreide buffet, cava of lokaal appelsap à volonté, koffie en thee inbegrepen betaal je 25 euro (kinderen jonger dan 12 betalen 15 euro).

Wacht niet te lang en reserveer nu alvast je nieuwjaarsontbijt of -brunch voor je bedrijf, vereniging of vriendengroep!

Info en reservaties op 012/21.42.84 of info@debottelarij.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

  • Basistarief: 25,00 €; Kinderen < 12 jaar: 15,00 €