Molenfeesten Molenbeersel

Vrijdag: Sfeervolle avond op het terrein bij de Keijersmolen
Zaterdag: Party time! Terrasmuziek en feest voor iedereen! Later op de avond: 30+fuif. Deze staat garant voor onvervalste partyfun. Zondag: Familienamiddag voor jong en oud op het feestterrein in de Smeetsstraat te Molenbeersel. Voor de wandel-, fiets- en motorliefhebbers zijn er mooie tochten uitgestippeld.

De Molenfeesten in Molenbeersel worden sinds 1984 jaarlijks georganiseerd door de v.z.w. Molenzorg-Molenuseum tijdens het laatste weekend van juli. De opbrengsten van de feesten maken het mogelijk om restauraties en onderhoudswerken uit te voeren aan de twee windmolens van het dorp, de Keijersmolen en de Zorgvlietmolen.

Op vrijdagavond worden de Molenfeesten op gang getrokken met een sfeervolle avond op het terrein bij de Keijersmolen.

De zaterdagavond wordt ingezet met een terrasfeest, met levende muzikanten die hits spelen van toen, die het nu nog altijd doen. Een fris pintje in de hand en gezellig genieten van een fantastische zomeravond. Wie er op tijd bij is komt er gratis in. Later op de avond barst het grote feest los in de tent. De 30+fuif van de Molenfeesten staat garant voor onvervalste partyfun!

Op zondag bereiken de Molenfeesten hun hoogtepunt. Al vroeg in de morgen gaan de wandelaars van start, gevolgd door de motorrijders en tegen de middag de fietsers. Voor elk van hen is een mooie tocht uitgestippeld. In de namiddag bruist de feestweide van activiteiten, live muziek, spelende en knutselende kinderen, animatie, keuvelende mensen die Bourgondisch genieten op terrassen en in tenten. En alles zal in het teken staan van de 100ste verjaardag van de Zorgvlietmolen en de 150ste verjaardag van de Keijersmolen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Prijs

  • Basisprijs: € 2.00