Foodtruckfestival SMA(A)K

Het gezellige foodtruckfestival SMA(A)K komt van ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฎ๐Ÿต/๐Ÿฌ๐Ÿณ tot ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฏ๐Ÿญ/๐Ÿฌ๐Ÿณ naar Hasselt.

We toveren het Kapermolenpark om tot รฉรฉn groot sfeervol openluchtfestival. โ˜€๏ธ De ideale plaats om met vrienden en familie te onthaasten en vooral heerlijk te genieten van al dat lekkers. ๐Ÿ˜

Van de allerkleinste mondjes tot de zevende maag van grote eters en van Aziatisch tot Zuid-Amerikaans: op SMA(A)K vindt iedereen iets naar zijn goesting. ๐Ÿ˜‹ Onze foodtruckers serveren de smaakvolste gerechten en bruisendste drankjes. Een gin-tonic, een glaasje bubbels of toch liever een frisse pint? Santรฉ! ๐Ÿธ๐Ÿป๐Ÿพ

๐— ๐—จ๐—ฆ๐—œ๐—– & ๐——๐—”๐—ก๐—–๐—˜ ๐ŸŽถ
Hippe beats, rock-โ€˜n-roll, โ€ฆ onze platenspeler draait op volle toeren.
Zin om te genieten van de vele live โ€“ optredens doorheen het weekend?
Alles mag, niets moet! Genieten is de boodschap!

๐—ž๐—œ๐——๐—ฆ ๐Ÿคนโ€โ™€๏ธ
Ook de allerkleinsten blijven niet op hun honger zitten: grote speelblokken, springkastelen, kindergrime, een speelbox & heel veel leuke spelletjes.
Kinderen baas op SMA(A)K!

๐—ฆ๐—™๐—˜๐—˜๐—ฅ & ๐—š๐—˜๐—ญ๐—˜๐—Ÿ๐—Ÿ๐—œ๐—š๐—›๐—˜๐—œ๐—— โœจ
We zeggen niet voor niets โ€˜proef de gezelligheidโ€™: lichtslingers, vlaggetjes, picknickbanken, gezellige zithoeken, โ€ฆ & nog veel meer! Ontdek het op SMA(A)K!
Met SMA(A)K brengen we mensen samen. Het ongedwongen karakter van ons evenement doet mensen genieten. SMA(A)K is een droomwereld waar iederรฉรฉn zijn goesting vindt.