Expo Ingrid Gielen en Joelle Janssens

In januari kan je in galerie van de Bottelarij genieten van het prachtige werk van Ingrid Gielen en Joelle Janssens.

Ingrid Gielen (1968) woont en werkt in Sint-Truiden. Als 18-jarige twijfelde zij tussen een opleiding maatschappelijk werk en fotografie. Het werd toen maatschappelijk werk. Ergens bleef de fotografie ook wel kriebelen maar pas 5 jaar geleden zette zij de stap naar de academie voor beeldende kunsten in Sint-Truiden. Hier studeerde zij in juni af met haar eindwerk “over denken”. Ondertussen is de fotografie niet meer uit haar leven weg te denken. Wat begon als een " ik zal wel zien" is uitgegroeid tot een passie.

Joelle Janssens (1978) dwaalde, na het behalen van haar Master Fotografie aan de Luca School of Arts, door het joblandschap dat Vlaanderen een pas afgestudeerde fotograaf te bieden heeft. Niet veel soeps, zo bleek. Na enkele jaren voor een reclamebureau te werken, leken de jaren van fotografisch genieten een verre droom. Door een groot persoonlijk verlies besloot Joelle in 2008 ontslag te nemen en enkel nog aan artistieke projecten te werken en eigen fotografisch werk te maken. Dit combineert ze nu met parttime lesgeven (Fotografie) aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Sint-Truiden.


Vernissage:
Welkom op zaterdag 4 januari om 17 uur voor de vernissage, waar we je hartelijk voor uitnodigen.

Expositie:
Je kan de expo bezoeken tot en met zondag 26 januari 2020 op volgende momenten:
• Woensdag: 11:00-18:00
• Donderdag: 11:00-21:00
• Vrijdag: 11:00-21:00
• Zaterdag: 11:00-21:00
• Zondag: 11:00-21:00

Kunstenaarsontbijt:
Op zondag 26 januari om 10 uur kan je genieten van een uitgebreid kunstenaarsontbijt in buffetvorm waarop je Ingrid Gielen
en Joelle Janssens kan ontmoeten.

We verwennen je met huisbereid lekkers: van ambachtelijke boerenbroden uit eigen bakkerij tot unieke broodvariaties zoals kaneelbrood, zalmbol, pannenkoeken, omeletten. Verder fijne vleeswaren, een variatie kazen en streekproducten zoals stroop van Vrolingen en onze huisbereide confituren.

Volwassenen betalen 25 euro voor het ontbijt. Kinderen tussen de 3 en 12 jaar betalen 15 euro. Kinderen jonger dan 3 jaar eten gratis mee.

Reserveer je plaats op 012/21.42.84 of info@debottelarij.be

Bron: UiTinVlaanderen.be