Drieprovinciënroute

Save the date! Zondag 2 juni 2019 wordt de verbinding weer gemaakt tussen de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg. Tussen 8 en 15 uur kan je vertrekken in Ham, Tessenderlo, Laakdal, Meerhout, Beringen of Diest. Kies nog even de afstand die je in de benen hebt – 35 of 63 kilometer – en dan ben je klaar voor een gevarieerde fietstocht over mooie fietswegen.

Eens onderweg fiets je door de natuur en langs niet te missen trekpleisters. Op elke vertrekplaats is er animatie voorzien en kan je de tijd nemen om te genieten van een lekkere snack en drankje.
Fietsers kunnen tussen 8 en 15 uur inschrijven en vertrekken vanuit elke startplaats. De deelnameprijs bedraagt slechts € 3,00. In ruil daarvoor ontvang je een inschrijvingskaart met bon die recht geeft op een lokaal gerecht in één van de vertrekpunten. Elke deelnemer is bovendien verzekerd via Bloso.
Er zijn 2 afstanden die je kan doen: de volledige tocht van 63 km of een verkorte lus van 35 km. Wie alle vertrekpunten passeert en daar een stempel haalt maakt kans op mooie prijzen!

Bron: UiTinVlaanderen.be